Ressò de Montbau

La revista Ressò de Montbau va ser fundada per un grup de persones de l’Associació de veïns de Montbau l’any 1976, tot just estrenada la democràcia. Des de llavors ha continuat amb alts i baixos al llarg dels anys transmetent les inquietuts dels veïns del barri, les reivindicacions, la història i la cultura. L’any 2007 alguns veïns, recolçats per molts altres, a demanda de l’Associació de veïns i amb el recolçament de les botigues i negocis de Montbau, vàrem voler reactivar aquest mitjà de comunicació i cultura seguint l’estela dels nostres avantpassats. Avui Ressò de Montbau vol ser una eina de cohesió i de lligam de la nostra comunitat. Us convidem doncs a participar amb cròniques, relats, notícies, amb fotografies antigues del barri, els seus habitants i les seves activitats per recuperar i mantenir viva la nostra història i per coneixer millor els nostres veïns i veïnes.

Ressò de Montbau es reparteix a totes les bústies del barri dos cops a l’any. JA TENIU DISPONIBLE LA NOVA PUBLICACIÓ. CLICK A LA IMATGE!

Si voleu ajudar-nos també ho podeu fer amb la publicitat.

Aquests preus son vàlids per un any sencer natural i inclouen la publicació a 2 exemplars de la revista en format paper i digital. La tirada és al voltant dels 2500 exemplars de cada edició, i amb una periodicitat semestral. Si vols que valorem alguna altra possibilitat de patrocini contacta amb nosaltres a l’adreça electrònica info@ressomontbau.cat o al nº de telèfon 639771326.

A la hemeroteca trobareu tots els exemplars publicats, en format pdf. Es necessari disposar de l’Adobe Reader per poder visualitzar-los.